Contact

Over Ons

U droomt, wij realiseren!

Of het nou gaat om een massieve betonnen kelder onder een huis, een volledige renovatie, of een nieuwbouwwoning, wij staan klaar om dit voor u aan te pakken! Bouwbedrijf Leeuwenberg bestaat uit 10 gespecialiseerde medewerkers die werken in 3 teams; constructie / fundering, ruwbouw, afbouw. Door de jarenlange samenwerking zijn onze teams goed op elkaar ingespeeld. Hun toewijding en ervaringen zorgen voor het beste resultaat. Bouwbedrijf Leeuwenbergh staat voor duidelijkheid en transparantie!

Duurzaamheid

We kiezen voor duurzaamheid. In de afgelopen jaren hebben we in verschillende projecten geïnvesteerd waar het totaal gebouwde vastgoed meer energie oplevert dan gebruikt. Wij maken gebruik van duurzame materialen, werken met lange termijn energie oplossingen en blijven op zoek naar vernieuwing.

Philip Nieuwkoop

Philip Nieuwkoop

is als medewerker begonnen bij Leeuwenbergh B.V. en is vanwege zijn vakkundigheid en leidinggevende capaciteiten in 2019 mede eigenaar geworden.
Als specialist in maatwerk denkt Philip in mogelijkheden om zo aan te sluiten bij de wens van de klant. Daarnaast beheert hij de planning, organiseert materialen van hoogwaardige kwaliteit voert de communicatie uit richting de klant.

Coen van Zadelhoff

Coen van Zadelhoff

is na 17 jaar als vakman in de bouw, in 2013 gestart met Leeuwenberg B.V. om zijn drive voor constructie vorm te geven. Met oog voor design en detail zet Coen zijn deskundigheid in om uitdagende bouwprojecten aan te gaan. Hij denkt actief met klanten mee voor optimale bouwoplossingen. Zijn duidelijke communicatie geeft betrouwbaarheid en zorgt ervoor dat je precies weet wat je kan verwachten. 

De drie teams

Team Constructie / Fundering

Constructie

Team Ruwbouw

bouwbedrijf

Team Afbouw

Afwerking